“Eikö häntä hävetä?” Meghan Markle tuotti pettymyksen koko maailmalle alhaisella käytöksellään Williamia ja Katea kohtaan

Meghan häpäisi itsensä yrittämällä erottaa Katen ja Williamin! 👸🏻🤴🏻Prince Harryn vaimo päätti tehdä niin häpeällisen teon, että koko maailma kritisoi her🗣️😯Ihmiset eivät ymmärrä, miten Sussexin herttuatar saattoi tehdä this🤦🏻‍♀️💔Tutustu, mitä hän teki here⬇️

Media lietsoo jatkuvasti huhuja prinssi Williamin ja Kate Middletonin mahdollisesta avioerosta, kun lapset kasvavat. Tärkein syytös tässä eripurassa, kuten aina, on Williamin väitetty uskottomuus. Vuonna 2019 ilmestyi tietoja prinssin mahdollisesta romanttisesta suhteesta jo naimisissa olevan Marchioness Rose Hanburyn kanssa.

Brittiläisen yhteiskunnan tyytymättömyys saavutti huippunsa, kun prinssin maine oli uhattuna. Kukaan, ei edes Kate, ei kuitenkaan löytänyt vahvistusta näille huhuille. Vastauksena Rose ja hänen miehensä uhkasivat toimittajia oikeustoimilla. Kävi ilmi, että tiedon oli antanut eräs kuninkaallisen perheen jäsen, nimittäin Meghan Markle.

Sussexin herttuatar tapasi vahingossa toimittajan yksityisellä klubilla, jossa hän totesi Meghanin olleen aina kateellinen Katelle. Harry ei koskaan merkinnyt hänelle paljon, ja hän oli ilmeisesti rakastunut Williamiin. Ei ole yllätys, että Meghan ei ollut alusta asti hyvissä väleissä Katen kanssa. Toimittaja hyväksyi virheensä ja pyysi julkisesti anteeksi.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant