“7 miljoonaa tykkäystä päivässä!” Kendall Jenner näyttää, miltä oikean supermallin pitäisi näyttää ja aiheuttaa kiistaa

“Nollakoko ja litteä vartalo? Miksi ja miten miehet pitävät häntä viehättävänä?” ja vastaavia kommentteja💬😬! Kendall Jenner jakaa avoimia kuvia itsestään pikkuruisissa bikineissä ja aiheuttaa kohun! 👙🔥 Katso sinäkin kuvat tästä artikkelista ja kerro mielipiteesi! 👇

Kardashian-Jennerin sisaruksiin kuuluvana Kendall Jennerin nousu kuuluisuuteen ja yleinen menestys eivät ole ainoastaan hänen perheensä varallisuuden ja vaikutusvallan ehdolla, vaan myös hänen täydelliset mallin taitonsa ja ainutlaatuinen viehätysvoimansa, jotka erottavat hänet showbisneksessä.

Kiitotietähti on hiljattain julkaissut Instagramissa uuden kuvasarjan pikkuruisissa bikineissä. Sanomattakin on sanomattakin selvää, että hän teki kaikki hulluiksi viettelevyydellään. Tilannekuvat herättivät kuitenkin reaktioita ja keräsivät peräti 7 miljoonaa tykkäystä.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant