“Muuttunut jälleen mieheksi!” Tältä kuuluisan Conchita Wurstin ulkonäkö näyttää nyt, vuosia myöhemmin.

“Miehen roolissa todellinen macho!” 😱Conchitan ulkonäkö viimeaikaisissa kuvissa osoittaa selvästi, että hän on muuttunut dramaattisesti😳🧐Conchita näyttää nykyään erilaiselta, katso article⬇️⬇️⬇️.

Olemme varmoja, ettei kukaan ole unohtanut, mitä tapahtui vuonna 2014 Euroviisuissa. Tuolloin voitti yksi ainutlaatuisimmista osallistujista, Conchita Wurst. Hän meni lavalle ja yllätti koko maailman ulkonäöllään: hänellä oli kirkas meikki, parta ja tiukka asu.

Mutta kuten kävi ilmi, kaiken tämän jälkeen hän muuttui. Nykyään Conchita näyttää erilaiselta, ja hän jakoi kuvia, jotka osoittavat, ettei hän näytä itseltään.

Viimeaikaiset kuvat, jotka ovat ilmestyneet nettiin, näyttävät hänet maskuliinisemmassa muodossa. Hänen ulkonäkönsä muistuttaa melko paljon komeaa miestä, mutta hänen asustaan käy ilmi, että hänellä on edelleen vanhoja tapoja.

Nämä Conchitasta otetut kuvat aiheuttivat sensaation fanien keskuudessa. He väittävät, että Conchita näyttää paljon paremmalta luonnollisessa muodossaan. Jotkut jopa kommentoivat, että olisi parempi, jos hän palaisi miespuoliseen identiteettiinsä.

Mitä mieltä sinä olet näistä muutoksista? Jaa näkemyksesi kommenttiosiossa.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant