“Hahmo kauhuelokuvasta!” Tältä Kissamies näytti ennen lukuisia kauneusleikkauksia.

“Ennen kauneusleikkauksia hän oli ihan kunnon mies!” 😲Tämän ennen muovailua luonnollisen ulkonäkönsä ansiosta mies teki vaikutuksen ihmisiin😵🤯Katsokaa vaikka, millainen hän oli, osoitteessa article⬇️⬇️⬇️

Yllättäen tämä amerikkalainen mies kääntyi plastiikkakirurgin puoleen tehdäkseen unelmastaan totta. Hän yritti tulla tiikerin kaltaiseksi ja kävi läpi plastiikkakirurgian ja muita toimenpiteitä.

Hänen nimensä on Dennis Avner, joka oli ohjelmoija, mutta jossain vaiheessa päätti näyttää kissalta. Dennis halusi lempinimen “Stalking Cat”, mutta hänet tunnettiinkin nimellä “Cat Man”.

Unelmansa toteuttamiseksi hän kävi läpi useita plastiikkakirurgisia leikkauksia, joiden yhteydessä hänen kulmakarvojaan, hiusrajaansa, huulihalkeamiaan ja hampaitaan muokattiin hampaita jäljitteleviksi. Hän peitti vartalonsa tatuoinneilla, käytti keltaisia piilolinssejä, joissa oli kissansilmän symboli, ja lisäsi ulkonäköönsä lävistyksiä pitääkseen viikset ylähuulensa sisällä.

Oudon ulkonäkönsä vuoksi hän herätti paljon ihmisten huomiota. Hänet kutsuttiin televisio-ohjelmiin antamaan haastatteluja. Dennis ei koskaan kertonut, kuinka paljon hän käytti tähän ulkonäköön.

On hyvin vaikea löytää kuvaa miehestä ennen kauneusleikkausta. Katso, hän pystyi piilottamaan luonnollisen ulkonäkönsä erinomaisesti. Mutta löysimme valokuvan, joka osoittaa, että hän on täysin normaali ihminen. Mitä mieltä sinä olet tästä?

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant