Kaikki nauroivat puolisoille, kunnes he näyttivät muodonmuutoksen lopulliset tulokset ja jättivät heidät sanattomiksi.

Mieheni ja minä jätimme kaikki huomiotta ja ostimme “ruman” talon! 🛖😬Väki pilkkasi meitä, kunnes näkivät uskomattoman remontin lopputuloksen! 🤫👏 Ennen-jälkeen-kuvat – katso artikkeli! 👇

Tämän päivän artikkeli kertoo pariskunnasta, joka sai lopulta mahdollisuuden asua omassa asunnossaan. He olivat vuokralla jo monta vuotta ja oman nurkan saaminen aloitti aivan uuden luvun perheen elämässä.

Aluksi kaikki nauroivat puolisoille, kun heidän valintansa osui niin “rumaan” ja surkeaan asuntoon. Koko homma oli niin, että seinät olivat rapistuneet, että lattia ei ollut enää käyttökelpoinen. Eteinen on nyt yhdistetty olohuoneeseen.

Seiniin valittiin harmaa väri, joka antoi huoneille minimalistisemman ilmeen. Sisäänkäynnin yhteydessä on kenkäteline ja koukkuja. Keittiöön aiemmin johtaneessa tilassa säilytetään nyt pesukonetta ja kattilaa.

Vierashuone vastaa seinien värin osalta täydellisesti käytävää. Siinä on mukavan näköinen harmaa sohva, lasia muistuttava vihreä matto sekä työpiste. Keittiön sisäänkäynti on nyt olohuoneesta, mikä luo tilaa jääkaapille.

Kulmasarja, jossa on vaaleiden ja tummien julkisivujen yhdistelmä, käyttää taitavasti rajallista tilaa.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant