“Hän veti minut alas!” Shakira rikkoo vihdoin hiljaisuuden 2 vuotta eron jälkeen Tonight Show’ssa

Juuri hillopurkin ansiosta hän sai selville, että hänen miehensä petti häntä!😠 Laulajan sydän murtui tuhansiksi palasiksi, eikä hän voinut antaa miehensä uskottomuutta anteeksi! 😩💔Ensimmäistä kertaa avioeron jälkeen hän kertoo ensin yksityiskohtia!🧐🤫 Tutustutaan kaikkeen tässä artikkelissa!👇

The Tonight Show Starring Jimmy Fallon -ohjelman viimeisimpiä vieraita oli Shakira, yksi ikonisimmista, menestyneimmistä ja halutuimmista laulajista. Esiintyjän yksityiselämä on ollut julkisen huomion keskipisteenä erityisesti hänen skandaalimaisen avioeronsa jälkeen Piquesta.

Niille, jotka eivät vielä tiedä, tähti jätti avioerohakemuksen vuonna 2022 hänen uskottomuutensa vuoksi. Voidaan sanoa, että hän huomasi tulleensa petetyksi melko hurjalla tavalla. Juuri hillopurkin ansiosta hän sai selville, että häntä on petetty, voitko uskoa?

Viime aikoina hän on kertonut mielenkiintoisia yksityiskohtia heidän erostaan, todellisista tunteistaan ja nykyisestä elämästään, mikä herättää kaikkien kiinnostuksen. Mielenkiintoista on, että ex-puolisot olivat yhdessä 11 vuotta ja heillä on kaksi yhteistä poikaa, mutta tämä ei kuitenkaan estänyt miestä pettämästä ja löytämästä rakkautta tavallisen tarjoilijan kanssa.

Kuten tähti mainitsee, ero antoi hänelle voimaa ja vapautta keskittyä enemmän uraansa.

“Se oli aviomiestekijä. Olen nyt ilman puolisoa. Kyllä, puolisoni veti minua alaspäin. Nyt olen vapaa. Voin nyt oikeasti tehdä töitä”.

Hän väittää, että naisten odotetaan salaavan kärsimyksensä, koska he ovat enemmän kuin varmoja siitä, ettei kenenkään pitäisi kertoa heille, miten parantua. Esiintyjä onnistui muuttamaan kärsimyksensä ja turhautumisensa luovuudeksi ja joustavuudeksi, josta hän on todella ylpeä.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant