“Ilmeisesti hän on kamalassa kunnossa!” Fanit kritisoivat uusia satunnaisia kuvia laihemmasta Lady Gagasta

“Sotkuinen tukka, mummon kaapu ja vain luut näkyvät!👘😰Nettiin on ilmestynyt uusia kuvia, joissa Gagan huoliteltu ulkonäkö näkyy📷Näyttämisen lisäksi fanit keskustelivat hänen laihduttamisestaan💔Seuraa täältä uusia kuvia, joissa Gaga on unrecognizable⬇️

Lady Gaga näytteli hiljattain Jokeri-elokuvassa, ja sen jälkeen hän alkoi olla yhä enemmän valokeilassa. Tällä kertaa hän ei kuitenkaan ole tyytyväinen fanien keskuudessa käytyyn keskusteluun, jonka hänen uudet kuvansa ovat aiheuttaneet.

Fanit olivat närkästyneitä ja suurin syy tähän oli tähden painonmuutos. Paparazzit ikuistivat Lady Gagan ja kuvissa näkyy, kuinka paljon hän on laihtunut. Lisäksi laulajan laihtuminen osoittautui nopeaksi, mikä sai monet fanit epäilemään, että hän käyttää epäterveellisiä laihdutusmenetelmiä.

Lady Gagan uuden videon julkaisun jälkeen fanit tulivat yksimielisesti siihen tulokseen, että hän seurustelee Michael Polanskin kanssa. Osa laulajan seuraajista oli silti laulajan puolella ja totesi, että hän oli kuvaamassa elokuvaa “Joker 2”, ja ilmeisesti hän oli laihduttanut imagonsa vuoksi.

Gaga on aiemmin muuttanut painoaan elokuvarooleja varten ja joutunut jopa lihottamaan melkoisesti kiloja. Tähti menee usein pitkälle näyttääkseen hahmonsa. Mitä mieltä olet hänen ulkoisista muutoksistaan?

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant