Äidin geenit sanoivat “Hyvästi!”. Näin kävi Klumin ja Sealin neljälle lapselle.

Hän oli naimisissa Sealin kanssa 9️⃣ vuotta, jonka kanssa hänellä oli yhteisiä 4️⃣ lapsia! 😮Paparazzi on kuvannut supermallia aikuisten lastensa kanssa ja tässä he ovat!🧐 📸 Kuka heistä huolehtii ja perivätkö he isänsä ihonvärin? 🤔 Lisää – katso artikkeli! 👇

Niille, jotka eivät tiedä, H. Klum oli aiemmin naimisissa suositun ja menestyneen laulajan Sealin kanssa. Heidän avioliittonsa kesti 9 vuotta ja voitte vain kuvitella heidän faniensa yllätyksen, kun ikoninen pariskunta ilmoitti erostaan ja sai näin miljoonat ihmiset uskomaan, ettei tosirakkauteen enää uskota.

On syytä mainita, että heidän avioelämänsä aikana he saivat kolme lasta, jotka täyttivät heidän elämänsä ilolla ja onnella. Laulajasta tuli ex-kumppaninsa tyttären isäpuoli ja hän kohteli häntä aivan samalla tavalla. Hän rakasti heitä yhtä paljon ja oli omistautunut jokaiselle heistä.

“Isän geenit hallitsevat”, “Heidi-parka, hänen lapsensa eivät näytä yhtään häneltä!”, “En ikinä arvaa, että he ovat Klumin lapsia!”, “Mitenköhän mallin uusi aviomies kohtelee heitä?”, “Tytär on ainoa, joka on ottanut äitinsä ihonvärin”.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant