“Ei mitään jäljellä entisestä läskistä!” John Travoltan tyttären uskomaton painonpudotus jätti fanit ihastumaan

“Kukaan ei odottanut tällaista muodonmuutosta!” 🤯Travolta-tyttären ruumiinrakenne aiheutti lapsena jatkuvaa pilkkaa, mutta nyt miehet ovat ihastuneet häneen💘🤤Huomaa hänen kuvansa artikkelissa👇👇👇👇👇

On tietysti hyvin yllättävää, kun näemme, miten ihmiset heittävät ylimääräiset kilonsa pois ja muuttuvat täysin erilaiseksi ihmiseksi. Tällaista muutosta on hyvin vaikea ymmärtää.

Ihmiset ovat aina kiinnostuneita julkkislapsista heti heidän syntymästään lähtien. Tällä kertaa meidät yllättää John Travoltan tytär Ella Blue Travolta.

Ei ole mikään salaisuus, että hän ei ollut laiha tyttö eikä hänellä ollut moitteetonta vartaloa. Hänen ruumiinrakenteensa oli lapsena median ja hänen ystäviensä pilkan kohteena.

Hän jopa sijoittui ensimmäiselle sijalle epämiellyttävimpien julkkislasten joukossa. Ella Blue halusi aina piilottaa ylipainonsa ja käytti pussimaisia vaatteita, mutta hänen yrityksensä olivat turhia.

Vuodet kuluivat, ja lopulta tyttö hämmästytti koko maailmaa muodonmuutoksellaan. Ella Blue on muuttunut pulleasta tytöstä hoikaksi ja elegantiksi naiseksi.

Hän alkoi näyttää nuoremmalta, laihtui ja muutti koko vaatekaappinsa. Nyt moni haaveilee olevansa hänen kaltaisensa.

Ella Blue on hyvin samanlainen kuin hänen kuuluisa isänsä. Valitettavasti hänen äitinsä menehtyi vuonna 2020. Ella Blue Travolta on jo aloittanut näyttelijänuransa ja siksi hän muutti ulkonäköään. Mitä mieltä sinä olet tästä? Kerro mielipiteesi kommenteissa.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant