“Instagram vs. todellisuus” Valokuvaajat näyttivät, miltä “ajattoman kaunis” Moore todellisuudessa näyttää.

Ihmiset kutsuvat häntä “ikuiseksi nuoreksi tytöksi”, mutta todellisuus on pettymys! 😬😟Kamerat ikuistivat näyttelijättären, kun hän ei odottanut sitä ollenkaan. 😳🤐 Katso hänen “oikea” ulkonäkönsä tästä artikkelista! 👇👇👇

Paparazzit ovat kuvanneet loistavan näyttelijän ja B. Willisin vaimon ja näyttäneet faneilleen, miltä hän oikeasti näyttää. 61-vuotias nainen, jonka uskotaan olevan “iättömän kaunis”, yllätti ihailijansa ja kannattajansa lievästi sanottuna.

Paljain silmin on nähtävissä, että ikoninen näyttelijätär yritti piilottaa kasvonsa käsillä eikä ollut ilmeisesti lainkaan valmis kohtaamaan valokuvaajia. Useat nettikansalaiset vertasivat hänen “tosielämän” ulkonäköään Instagramiin ja jäivät sanattomiksi.

Jotkut ehdottivat, ettei hänen pitäisi enää koskaan käyttää shortseja. Se, miltä hänen vartalonsa todellisuudessa näytti, tuli yllätyksenä. Hänen selluliittinsa, löysä ihonsa ja kuhmurainen ihonsa eivät jääneet huomaamatta.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant