“Ja tämän takia hän jätti uransa?” Johnny Depp päätti vaihtaa ammattia, mikä aiheutti ristiriitaisia reaktioita

“Tuhosi hienon maineensa yhdellä askeleella!” 😔Jos fanit olivat huolissaan Deppin oudosta ulkonäöstä, niin tämä uutinen on vielä yllättävämpi😲😱Tosiasiassa hän vaihtoi ammattia, mutta minkä hän valitsi, selviää artikkelista👇👇👇👇👇

Hiljattain tuli ilmi, että näyttelijä Johnny Depp muutti asumaan Englannin lähiöön. Ei ole mikään salaisuus, että hänen faninsa olivat huolissaan hänen ulkonäöstään, mutta tämä tieto yllätti heidät enemmän. Johnny vaihtoi ammattia ja ryhtyi pubin omistajaksi.

Checkers Inn -pubin omistaa Paul Hollywood, brittiläisen Best Baker -kokkiohjelman juontaja․ Pubin hinta on miljoona puntaa (=1,2 miljoonaa euroa).
Tämän seurauksena asukkaat valittavat, että pubista on tullut kallis laitos. Haluamme kuitenkin sanoa, että tällainen osto oli huono ajatus. Ensinnäkin Depp avasi Viper Roomin Los Angelesissa 1990-luvun alussa.

Paikasta tuli nopeasti suosittu, ja monet julkkikset, kuten Keanu Reeves ja Brad Pitt, kävivät siellä useammin. Kävi kuitenkin niin, että paikka sai huonon maineen․ Tämä kaikki tapahtui sen jälkeen, kun 23-vuotias River Phoenix kuoli yliannostukseen Viper Roomin edessä vuonna 1993. Viime aikoihin asti Depp käytti myös paljon alkoholia ja laittomia aineita.

Amber Heard puhui hänen käytöksestään alkoholin vaikutuksen alaisena oikeudenkäynnin aikana. Näyttelijä kuitenkin kiisti kaikki väkivaltatapaukset, mutta ei sanonut mitään siitä, että hän kärsi riippuvuudesta.
Ilmeisesti tälläkin kertaa häntä odottaa paljon ongelmia omassa pubissaan.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant