“Mitä Palatsi salaa meiltä?” Viimeisin päivitys prinssistä ja hänen raportoidusta rakastajattarestaan Rose Hanburysta herätti reaktioita.

Breaking! 🔥Middletonin ystävän ja prinssin raportoitu rakkaussuhde on vahvistettu! 😲🤫Tämä on se, mitä tähän mennessä tiedämme prinssin ja Hanburyn koko tarinasta!🧐 Ole valmis yllättymään! 😉Lisätietoa – katso artikkeli!👇

Kuninkaallista perhettä ei ole koskaan lakannut “ympäröimästä” juorut, jotka eivät koskaan häviä kokonaan. Yksi skandaalimaisimmista huhuista kertoo prinssin ja prinsessan ystävän Rose Hanburyn välisestä suhteesta. Nämä huhut alkoivat levitä entisestään etenkin Katen vatsaleikkauksen ja sen jälkeisen katoamisen jälkeen.

Kun palatsi halusi vakuuttaa yleisölle, että prinsessa voi hyvin, kukaan ei uskonut heitä, koska he eivät itse asiassa toimittaneet mitään todisteita ja yksityiskohtia. Ihmiset kyseenalaistivat heidän vilpittömyytensä. Tätä seurasi Middletonin jakama kuva, jossa hänellä ei ollut vihkisormusta.

Jo vuonna 2019 In Touch -julkaisu kertoi, että hänellä on saattanut olla suhde R. Hanburyn kanssa. Niille, jotka eivät tiedä, Rose ja hänen miehensä asuvat kuninkaallisten puolisoiden lähellä 106 huoneen kodissa.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant