“Sydämenmurtajasta hauraaksi ukiksi!” Eksklusiivista kuvamateriaalia 88-vuotiaasta Delonista perheensä ympäröimänä.

Tytöt kutsuivat häntä unelmamieheksi 1980-luvulla, mutta katsokaa häntä nyt! 😲😲🫣 Tässä harvinaista kuvamateriaalia 88-vuotiaasta Alain Delonista syömässä perheensä kanssa! 🧐🤫 Katso, miltä legendaarinen näyttelijä näyttää nykyään tästä artikkelista! 👇👇👇

Harva on nähnyt tätä eksklusiivista kuvamateriaalia kaikkien suosikkisydämestä Alain Delonista. Tässä hän ruokailee perheensä ympäröimänä. Sanomalla, että elokuvalegenda on vanhentunut tunnistamattomaksi, ei ole mitään sanottavaa. Joidenkin mielestä hän näytti hauraalta ja heikolta.

“Toivotamme sinulle pitkiä elinvuosia! Maailma ei ole entisensä ilman sinua!”, “En ole koskaan tuntenut karismaattisempaa ja lahjakkaampaa näyttelijää kuin hän!”, “Siis hän on 88-vuotias? Miten niin?”, “Onpa epätavallista nähdä hänet tuon näköisenä!”.

“Näytät upealta, oli miten oli!”, “Jumala olkoon kanssasi koko ajan!”, “Kuinka surullista onkaan tajuta, että kuumin mies elossa ei ole enää entisensä!”, “Hänen ikänsä tuntuu!”.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant