“Rasvainjektioilla ja epäonnistuneella kasvojenkohotuksella!” Näin lukemattomat kauneusleikkaukset ovat tehneet Kim Novakille…

Jo vuonna 1️⃣9️⃣6️⃣0️⃣s hän oli jopa Alfred Hitchcockin muusa, mutta aika ei säästänyt häntä! 😟👎 Monet muistavat hänet elokuvista kuten “Of Human Bondage” ja “Vertigo”, mutta ikoninen näyttelijä ei ole enää entisensä! 🤫⏳ Aikoinaan kauneusikoni Kim Novak on hemmotellut itseään lukemattomilla leikkauksilla! 💉🩸 Katso artikkelista hänen uudet kuvansa! 👇

Tuskin on ketään, joka ei tuntisi Kim Novakia, yhtä 1960-70-luvun amerikkalaisnäyttelijöistä, joka on jättänyt ikuisen jäljen elokuva-alalle muun muassa elokuvilla “Vertigo” ja “Bell, Book and Candle”. Hänen suurta panostaan ja ammattitaitoaan voi tuskin yliarvioida.

Ikonisten elokuvien julkaisusta on kuitenkin kulunut vuosia, ja Novak on muuttunut tunnistamattomaksi. Voisi ajatella, että hän on vanhentunut arvokkaasti ja arvokkaasti pysyen samana viehättävänä naisellisena naisena, mutta aina ei käy niin, että odotuksemme kohtaavat todellisuuden.

Novakille on tehty useita kauneusleikkauksia, jotka ovat vaatineet veronsa. On vaikea uskoa, että hän oli ikoninen kaunotar ennen leikkauskatastrofia. Monet säälivät häntä ja väittävät, että hänen olisi ollut parempi säilyttää kauneutensa koskemattomana ja hyväksyä luonnollinen vanheneminen.

“Hänen plastiikkakirurginsa kuuluisi vankilaan!”, “Kauneusikonista ihmisen vahakappaleeksi!”, “Kuin kaksi täysin eri ihmistä!”, “Kesti hetken tunnistaa hänet”, “Hän näyttää hyvältä 90-vuotiaaksi naiseksi. Ei epäilystäkään!”.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant