”Sisällä heidän eteerisissä häissään!” Tutustutaanpa tarkemmin Cyruksen ja Firerosen intiimiin seremoniaan.

Tärkeitä uutisia! 💥 Hän menee naimisiin vuosi eron jälkeen ja räjäyttää verkoston! 🤭🤩 Tähti jakoi hääkuvasessionsa ja sulatti kaikkien sydämet! 💘🫠 Juuri 2️⃣0️⃣2️⃣2️⃣ he julkistivat kihlauksensa ja tässä he nyt ovat jo tuoreina aviopareina! 💏Kuvat – katso artikkeli! 👇

Kun tähti ja Tish Cyrus erosivat kolmannen kerran oltuaan naimisissa noin 30 vuotta, tuli se suurena yllätyksenä tähtien faneille. Ei kestänyt kauaa, kun hän joutui uuteen suhteeseen australialaisen Firerose-artistin kanssa. Joitakin yksityiskohtia pidetään kuitenkin edelleen salassa.

Jo Hannah Montanan koe-esiintymisissä he tulivat lähemmäksi ja ystävystyivät. Vaikka hän ei saanutkaan roolia, mies esitteli hänet kuitenkin tuottajille.

Pian avioeron jälkeen mies pyysi nopeasti naista treffeille. Jotkut lähteet jopa väittävät, että hän itse rikkoi heidän pitkään kestäneen avioliittonsa.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant