“Isän pikku prinsessat ovat kasvaneet!” Adam Sandlerin harvinainen esiintyminen perheensä kanssa ei jäänyt huomaamatta

Adam Sandler näytti tyttärilleen ja nyt poikien sydämet kuuluvat heille! 😮💘Legendaarisen näyttelijän pienet perijättäret ovat kasvaneet aikuisiksi! 🧐Katso, miltä Sunny ja Sadie näyttävät nyt tässä artikkelissa! 👇👇👇

Ei varmaan ole ketään, joka ei olisi ainakaan kuullut tunnetusta ja menestyneestä näyttelijästä Adam Sandlerista. Tipattoman näyttelijänuransa lisäksi hän on myös luoja, tuottaja ja kahden suloisen tyttärensä omistautunut isä.

Näinä päivinä legendaarinen näyttelijä vei punaiselle matolle tyttärensä, joiden uskomaton yhdennäköisyys vanhempiensa kanssa hurmasi kaikki. Voidaan sanoa, että he ovat perineet vanhemmiltaan parhaat geenit ja ovat valmiita varastamaan sydämet.

Sunny ja Sadie ovat syntyneet vuonna 2008 ja 2006. Sunny on jo kokeillut taitojaan elokuvissa “Jack and Jill”, “Pixels” ja “Grown Ups”. Sadie on debytoinut näyttelijänä elokuvissa “Bedtime Stories” ja “Hotel Transylvania”.

Adam Sandler on jo valmistautunut opastamaan tyttäriään viihdeteollisuudessa ja on samalla vakuuttunut siitä, että he voivat joka tapauksessa saavuttaa valtavaa menestystä täysin omin voimin.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant