Rachel “Friends”-sarjasta on vanhentunut eikä ole enää entisensä: Kaikki eivät pitäneet Anistonin ruudun ulkopuolisesta ulkonäöstä

Kaikkien suosikki Rachel “Friends”-sarjasta näytti harmaantuneet hiuksensa ja kasvonsa lähikuvassa! 🧐😮 Ihmiset ovat eri mieltä Jennifer Anistonin luonnollisesta kauneudesta! 😕

Edes viisikymppisyys ei estä Jennifer Anistonia ilahduttamasta koko maailmaa ikääntymättömällä kauneudellaan ja hiipumattomalla viehättävyydellään. Monet ovat vahvasti sitä mieltä, että kaikkien suosikki-Rachel on ikääntynyt kuin viini ja näyttää edelleen upealta.

Mainostaessaan hiustenhoitotuotetta Jennifer näytti harmaita hiuksiaan ja kasvojaan lähikuvassa, mikä sai aikaan ristiriitaisia reaktioita. Hänen harmaantuneet hiussuortuvansa ja epätäydellinen ihonsa herättivät nopeasti kiivasta keskustelua.

Mielenkiintoista kyllä, kaukana kaikki eivät todellakaan pitäneet 50-vuotiaan näyttelijättären ruudun ulkopuolisesta ulkonäöstä. Jotkut uskoivat, että hän näytti jopa ikäistään vanhemmalta ja antoi täysin periksi.

“Kiitos rehellisyydestäsi ja avoimuudestasi! Me kaikki arvostamme sitä”, “Ainoa nainen Hollywoodissa, jota tulen ihailemaan ikuisesti!”, “Vau, hän näyttää upealta ja jopa paremmalta kuin monet 25-vuotiaat nykyään”.

Mitä pidit hänen ulkonäöstään nyt? Jaa ajatuksesi alla!

 

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant