“Näin tavalliset ihmiset elävät Ruotsissa!” Kaikkien leuka loksahti alas, kun eräs ruotsalainen opettaja näytti talonsa –

Eräs ruotsalainen opettaja näytti kotinsa ja rynnisti internetiin! 🇸🇪🏡Tapa, jolla yksinkertaiset ihmiset elävät tässä maassa, tuli kaikille suurena yllätyksenä! 😲🤭 Katso artikkeli ja yritä olla yllättymättä! 👇

On sanomattakin selvää, että ihmiset elävät eri maissa eri tavalla, mikä on monen tekijän ehdollistama. Joskus katsomme muita vieraassa maassa ja tämä herättää kysymyksiä. Koko juttu on niin, että “naapurin puutarhassa olevat omenat näyttävät makeammilta ja maukkaammilta”.

Moni on miettinyt, miten Ruotsissa eletään, ja tämä artikkeli on heille! Tämän päivän juttu kertoo 47-vuotiaan opettajan kahden huoneen asunnosta Lidingessä, joka on saarella sijaitseva syrjäinen Tukholman esikaupunki.

Tässä on muutamia faktoja Lidigestä. Se ei suinkaan ole ruotsalaisten suosituin asuinpaikka. Alueen uskotaan olevan erittäin saastunut, sillä se kärsii hiilivoimalan päästöistä. Täältä löytyy jopa rakennuksia, jotka ovat peräisin 1910-luvulta.

Ja tässä on opettajan talo, jonka pinta-ala on noin 55 neliömetriä. Voidaan sanoa, että tällaiset talot ovat pelkkä unelma muissa maissa asuville ihmisille. Se näyttää houkuttelevalta paitsi ulkopuolelta myös sisältä.

 

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant