“Kaikki puhuvat hänestä kuvan jälkeen”: 77-vuotias Hawn näytti kuvan lomalta bodysuitissa

Hawnin fanit kiirehtivät tukemaan kaunotarta kommenteissa.

77-vuotias Goldie Hawn antoi käyttäjille verkossa aihetta juoruiluun. Paparazzi ikuisti Goldien bodyssa lomalla, mikä hätkähdytti yleisöä. Monet internetin käyttäjät uskovat, että he sanovat, että iäkäs nainen ei ole sopivaa esiintyä julkisesti tässä muodossa. Hawnin fanit kiirehtivät tukemaan kaunotarta kommenteissa.


Verkon käyttäjät pommittivat kuvia lukuisilla kommenteilla. Jotkut tuomitsevat Hawnin, koska hän näyttää 77-vuotiaaksi naiseksi säädyttömältä, ja jotkut eivät pane pahakseen, että ihmiset pukeutuvat uimapukuihin vielä vanhuudessakin.


Mitä mieltä sinä olet valokuvista ja uimapuvun käyttämisestä tässä iässä?

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant