“Pretty Woman ei ole sama!”: Robertsin pettymys kuvat pintaan verkossa

Suosikkimme Pretty Woman säikäytti fanit ulkonäöllään! 🧐 Fanit eivät suostuneet uskomaan, että tämä ruma nainen olisi Julia Roberts! 🤯😱

On olemassa harhaluulo, että tähdet esiintyvät aina meikattuna, kampauksessa ja upeissa asuissa. Meidän pitäisi kuitenkin muistaa, että hekin ovat tavallisia ihmisiä ja heillä on ehdoton oikeus pukeutua rennosti ja esiintyä ilman kosmetiikkaa.

Valokuvaajilla on viime aikoina ollut onni napata maailmankuulu Hollywood-näyttelijä ilman meikin häivääkään ja rennoissa vaatteissa. Sanomalla, että hänen nykyinen ulkonäkönsä jätti toivomisen varaa, ei oikeastaan ole mitään sanottavaa.

Uudet paparazzikuvat herättivät heti kohua. Ihmiset arvostavat edelleen suuresti hänen rehellisyyttään ja avoimuuttaan uskollisia fanejaan kohtaan. On sanomattakin selvää, että aika ja ikä ovat jo vaatineet veronsa.

Ainoa asia, joka on pysynyt täysin muuttumattomana, on hänen hurmaava hymynsä. Kaukana ei jokainen voisi vastustaa ja ei rakastua häneen hänen ainutlaatuisen naurunsa vuoksi.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant