“Huhut olivat totta!” Marklen taannoinen retki lastensairaalaan nousi kiivaan keskustelun kohteeksi

Markle nähdään lastensairaalassa ja kaikki sanovat samaa! 🧐😮Herttuatar vieraili sairaiden lasten luona kampanjansa aikana ja ansaitsi kaikkien kunnioituksen ja kehut! 😍👏 Hänen yllättävä esiintymisensä aiheutti Middletonin fanien keskuudessa kohun! 🤔🤯 Katso kuvamateriaali tästä artikkelista! 👇

Herttuattaren retki lastensairaalaan ei jättänyt ketään kylmäksi. Hänen yhtäkkinen halukkuutensa olla vuorovaikutuksessa siellä olevien lasten kanssa sai Marklelta paljon kiitosta ja puhdasta ihailua. Hän vietti siellä runsaasti aikaa ja jätti kaikkiin hyvän vaikutuksen.

Meghan antoi sairaalan potilaille ja heidän perheilleen erityisen tarinatunnin jo päättyneen upean #MakeMarchMatter-kampanjansa aikana. Markle vaikutti aidosti kiinnostuneelta lasten toiminnasta ja sai itsensä mukaan toimintaan,

Lisäksi hän jopa luki lapsille romaaneja, kuten “Näin lemmikin”, “Pete the Cat” ja “Rosie the Riveter”. Hän auttoi heitä oppimaan laskemista, ongelmanratkaisua ja muita hyödyllisiä toimintoja. On sanomattakin selvää, että Marklen ystävällinen ja antelias teko sai kaikkien kunnioituksen.

Hänen suurisydämisyytensä ja sitoutumisensa kosketti poikkeuksetta kaikkia. Lapset kutsuivat häntä “enkeliksi”, ja aikuiset arvostivat aidosti hänen omistautunutta ja kiitettävää työtään.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant