“Kaunottaresta muukalaiseksi!” Tältä Versace näytti ennen kauneusleikkausmatkaa

Useimmat teistä tuntevat hänet “ihmisen vahakappaleena”, jolla on useita leikkauksia, mutta oletko koskaan nähnyt häntä nuorena?😮 Usko tai älä, hänellä ei ole aina ollut pakkomielle muovailuun! 🫡😏Miltä hän näytti ja miksi kaikki miehet unelmoivat hänestä? 🤔Arkistokuvat – katso artikkeli!👇

Yksi tämän päivän menestyneimmistä, kysytyimmistä ja vaikutusvaltaisimmista muotisuunnittelijoista on D. Versace. Pikaisen muistutuksen vuoksi ikoninen tähti on kotoisin italialaisesta suurperheestä ja on nyt jo 68-vuotias. Jo varhaisvuosinaan hän suhtautui intohimoisesti ompeluun, joka alun perin periytyi hänen perheestään.

Hänen äitinsä palveli varakkaiden ihmisten asiakaskuntaa. Versace liittyi 1970-luvulla veljensä Giovanin luo Milanoon, jossa tämä oli tunnettu muotisuunnittelija. Donatellan ponnistelujen ja päättäväisyyden ansiosta hänestä tuli lopulta yrityksen johtaja ja pääsuunnittelija.

Suunnittelijan muovinen matka alkoi vuonna 2002, kun hän alkoi kiinnittää paljon huomiota ulkonäköönsä ja pyrki epätoivoisesti säilyttämään nuoruutensa ja kauneutensa. Hän piti leikkauksia suojamuurina julkiselta katseelta.

Tämä johti siihen, että hän käytti päivittäin täysmeikkiä, rusketti itsensä liikaa ja kävi usein solariumissa. Hänelle on tehty nenäleikkaus ja muita kauneusihanteita, jotka ovat muuttaneet hänet tunnistamattomaksi. Tämä jätti tietenkin luonnottoman vaikutelman.

Hänen uskomaton muodonmuutoksensa ei välttynyt paparazzien huomiolta. He eivät jättäneet tilaisuutta käyttämättä vangitakseen muotisuunnittelijaa aina, kun hän esiintyi valokeilassa. Juuri 60-vuotissyntymäpäivänään hän päätyi rintojen suurennukseen. Hänen rajusti muuttunut ulkonäkönsä on nyt julkisen huomion keskipisteessä.

 

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant