”Kaunis sisältä ja ulkoa” Valokuvaaja Anwar Hussain antaa ihmisten käyttöön Lady Di:n varastokuvat

Ne, jotka yhä epäilevät, että prinsessa Diana oli yksi maailman ystävällisimmistä ihmisistä, tämä artikkeli on teille! 🤗❤️‍🩹 Lady Di oli myös yksi historian kuvatuimmista ihmisistä, eikä syyttä! 😏🤌 Hän oli valokuvaaja Anwar Hassainin muusa, ja voit nähdä joitakin hänen throwback-kuviaan tässä artikkelissa! 👇

Valokuvaaja Anwar Hussainin ja hänen perillistensä perintö kesti yli 4 vuosikymmentä. Legendaarinen mies siirsi työnsä pojilleen. He ovat jo osoittaneet suuren lahjakkuutensa järjestämällä näyttelyn harvinaisista varastokuvista. Heittokuvat vangitsivat välittömästi miljoonat ansaiten heidän puhtaan ihailunsa.

Anwar ei ole kertaakaan myöntänyt, että hänen lempikuviinsa kuuluvat edesmenneen prinsessan kuvat. Ei ole enää salaisuus, että Spencerillä oli erityinen rakkaus lapsiin ja hän oli täysin omistautunut pojilleen. Hän ei voinut ohittaa yhtään lasta välinpitämättömästi, varsinkaan niitä, jotka olivat hädässä.

Vuonna 1996 hän matkusti Pakistaniin ja piti sylissään kuolemansairasta lasta. Edesmennyt prinsessa pystyi tuskin hillitsemään tunteitaan. Valitettavasti lapsi menehtyi pian Lady Di:n vierailun jälkeen. Anteliaisuudestaan ja suurisydämisyydestään huolimatta hän oli onneton yksityiselämässään.

Hänen sydämensä kirjaimellisesti särkyi, kun prinssi julkisesti ilmoitti, että hänellä oli rakkaussuhde. Tämän jälkeen hän pukeutui ”kostomekkoonsa” ja jätti kaikki sanattomiksi.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant