“Hän on vanhentunut kuin viini!” Barbara Eden esiintyy julkisuudessa ja kaikki tarkistavat hänen ikänsä kahdesti

Ihmiset kutsuivat Edeniä yhdeksi halutuimmista näyttelijöistä, mutta katso häntä nyt ja yritä olla yllättymättä! 🧐😱 Näin vuodet ovat muuttaneet häntä! 😬😓Hän on jo 90-vuotias, voitko edes uskoa? 🤐🤨 Kaikki sanovat samaa hänen viimeisimmän ulkoilunsa jälkeen, jonka kuvat näet tästä artikkelista! 👇

On sanomattakin selvää, että ikääntyminen koskee meitä kaikkia ja se muodostaa väistämättömän osan elämäämme. On tärkeää oppia hyväksymään itsemme ja omaksua luonnollinen kauneus. Tämän päivän artikkeli kertoo yhdestä ikonisesta näyttelijättärestä, joka on ikääntynyt kuin viiniä.

‘I Dream of Jeannie’ -tähti Barbara Eden, 91, näyttää ikääntymättömältä Beverly Hillsin tapahtumassa https://t.co/K4yZI4D2c3

– Fox News (@FoxNews) maaliskuu 10, 2023

Tucsonissa, Arizonassa syntynyt nainen muutti San Franciscoon vanhempiensa eron jälkeen. Siellä hän alkoi tavoitella musiikkiuraa. Hän muistelee äitiään, joka kehotti häntä opiskelemaan myös näyttelemistä, sillä hän näki, ettei tyttö tarkoittanut sanaakaan siitä, mitä hän lauloi.

“I Dream of Jeannie” -tähti Barbara Eden, 91, ottaa leikkisästi tyypillisen Jeannie-poseerauksensa Beverly Hillsin tapahtumassa. pic.twitter.com/wuoKPamjyc

– Mike Sington (@MikeSington) 9. maaliskuuta 2023.

Hänen debyyttinsä oli The Johnny Carson Show’ssa, mutta kukaan ei kiellä, etteikö hänen roolinsa I Dream of Jeannie -elokuvassa olisi nostanut hänen uraansa aivan uudelle tasolle. Usko tai älä, hän on loistanut 55 elokuvassa.

Nyt, 90-vuotiaana, hän on yhä innostunut ja sosiaalisesti aktiivinen. Hänen äskettäinen esiintymisensä jätti voimakkaan vaikutuksen kaikkiin, jotka kutsuivat häntä “ajattomaksi ikoniksi”.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant