“Kuin kaksi samaa hernettä!” Charlize Theron julkaisi kuvan äitinsä kanssa ja yhdennäköisyys on yllättävä

“Edes kaksoset eivät ole yhtä samanlaisia kuin he!” 😲Fanit olivat hämmentyneitä nähdessään kuvan Charlizen kanssa mother👩‍🦳👩‍🦰They ovat niin samanlaisia, että on vaikea saada selvää, kuka tähti on ja kuka äiti💯❤️Just katso itse here⬇️

Huolimatta siitä, että Charlize Theron aloitti omansa sosiaalisissa verkostoissa jo kauan sitten, hän julkaisee harvoin henkilökohtaisia kuvia.

Useammin hän jakaa kuvamateriaalia kuvauksista tai mainoskampanjoista. Tammikuun 27. päivä hän päätti kuitenkin jakaa perhekuvia. Kyseessä oli hänen äitinsä syntymäpäivä, ja tämän tapahtuman kunniaksi Theron julkaisi useita kuvia äitinsä kanssa. Kuvat herättivät heti keskustelua internetissä.

Yhdessä kuvassa tähden äiti poseerasi lastensa kanssa. Tällaisia kuvia on uskomattoman vähän julkkisblogissa. “Tänään on äitini syntymäpäivä. Jokainen, joka tuntee hänet henkilökohtaisesti, tietää, mitä tarkoittaa paistatella hänen auringossaan. Sen lisäksi, että hän on ihana äiti, hän on myös erinomainen tenniksenpelaaja, golfaaja, turisti ja yksinkertaisesti loistava keskustelija”, Charlize kirjoitti.

Myös internetin käyttäjät onnittelivat julkkiksen äitiä ja totesivat ymmärtävänsä nyt, ketä Theron muistuttaa ja keneltä hän on perinyt kauneutensa. Tähti ja hänen äitinsä ovat todella hyvin samankaltaisia, ja on jopa vaikea selvittää, kuka äiti on.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant