“Kuin luuranko, jolla on vääristyneet kasvot!” Näin kauneusleikkauskatastrofi on tehnyt Janice Dickinsonille

1️⃣9️⃣7️⃣0️⃣s hän sai kaikki hulluksi “raa’alla” kauneudellaan ja hänestä tuli maailman ensimmäinen supermalli! 🙌🤩 Silloin tytöt ihailivat häntä ja miehet haaveilivat hänestä, mutta ajalla oli muita suunnitelmia! 🙄😟 Hän hemmotteli enkelimäistä kauneuttaan useilla kauneusleikkauksilla ja fanit eivät tunnistaneet häntä uusimmissa kuvissa, jotka löydät tästä artikkelista! 👇

Tuskin kukaan kyseenalaistaa hänen henkilöllisyyttään. Tässä on Janice Dickinson, jonka uskomaton kauneus ja naisellisuus vakiinnuttivat hänet yhdeksi aikansa menestyneimmistä ja halutuimmista tähdistä, jota kohtaan kukaan ei voinut silloin olla välinpitämätön.

1970-luvulla hänellä ei ollut vertaistaan ja kaikki ihailivat tätä legendaarista kaunotarta. Vain harvat ovat kuitenkin tietoisia hänen varhaiselämänsä myrskyisistä vaiheista. Saattaa olla suuri yllätys tietää, että hän kasvoi vakavan alkoholismin keskellä ja joutui jopa kestämään hyväksikäyttöä ja laiminlyöntejä.

Hänen voittonsa “Miss High Fashionina” merkitsi hänen tihkuvan uransa alkua. Hän kaunisteli sellaisten arvostettujen lehtien kuin Voguen kantta, mikä muovasi hänestä yhden juhlituimmista ja merkittävimmistä hahmoista. Hänen tunnustuksensa ja suosionsa ulottui kotimaansa ulkopuolelle, ja hänestä tuli ansaitusti maailmanlaajuinen ikoni.

Vuosia on kulunut ja hän on kokenut huomattavia muutoksia. Koska hän ei ole voinut hyväksyä luonnollista ikääntymistä, hän on käynyt läpi kauneusleikkauksen ikuisen nuoruutensa ja kauneutensa vuoksi. Nykyään hänellä on ryppyiset ja vääristyneet kasvot, joita hänen ihailijansa eivät tunnista.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant