“Aika lopettaa minien käyttäminen!” Miltä Stone näytti shortseissa teki kohua

Stone unohti jälleen ikänsä ja pukeutui minishortseihin! 😳😬 Näyttelijättären selluliittiset ja suonikohjuiset sääret kiinnittivät kaikkien huomion! 🤯😯 Katso pettymyksen aiheuttavat tilannekuvat tästä artikkelista! 👇

Tämän legendaarisen ja ylistetyn 65-vuotiaan näyttelijättären epätavallisesta tyylistä keskustellaan aktiivisesti. Suurin syy, miksi ihmiset arvostelevat ikonista filmitähteä, on hänen “toiveensa” näyttää nuoremmalta. Todellisuus on kuitenkin hieman pettymys.

Hänet nähtiin pukeutuneena T-paitaan ja shortseihin. Stone laittoi ikääntyneet jalkansa esille, ja pian hänen selluliittinsa ja muut ikään liittyvät muutokset nousivat kiivaan keskustelun aiheeksi.

Mielipiteet filmitähdestä vaihtelevat suuresti. Jotkut alkoivat kritisoida häntä siitä, että hän pukeutui minishortseihin 65-vuotiaana ja näytti naurettavalta, kun taas toisten mielestä hän näytti yksinkertaisesti upealta ikäisekseen. Hän vaikutti kuitenkin onnelliselta ja tyytyväiseltä.

“Kuka sinä olet tuomitsemaan häntä?”, “Se ei kuulu kenellekään teistä!”, “Ikä on jo ottanut pituuttaan!”, “On täysin hänen oma asiansa, mitä pukeutuu”.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant