“Häpeä, Madonna!” Popin kuningatar tähdittää Re-Edition-lehteä ja herättää ristiriitoja.

Madonna poseeraa viettelevästi Raamatun edessä ja ylittää kaikki säädyllisyyden rajat! 🤬🤯Jopa uskollisimmat fanit alkoivat kritisoida popin kuningatarta tämän jälkeen!😤😡 Madonna pukeutui tiukkaan korsettiin eikä jättänyt mielikuvitukselle tilaa! ❤️‍🔥See yksi hänen skandaalimaisimmista kuvauksistaan tässä artikkelissa!👇

Madonnan tuorein kuvausshootti on aiheuttanut kohua ja noussut nopeasti kiivaan keskustelun aiheeksi. Popin kuningatar jätti kaikki sanattomiksi rohkeudellaan ja viettelevyydellään. Celebration-kiertueensa päättymisen kynnyksellä tähti ehti Re-Edition-lehden kanteen ja teki sen varsin rohkeassa ja pikantissa lookissa.

65-vuotias musiikki-ikoni esiintyi arvostetun lehden kannessa ja aiheutti ristiriitaisia reaktioita verkon käyttäjien keskuudessa. Hän pukeutui samettikorsettiin, jossa oli syvä pääntie. Asusteiden osalta hänen valintansa osui valkoisiin pitkiin hanskoihin, yhteensopivaan hattuun, lumoavaan turkistakkiin ja koruihin, jotka lisäsivät vielä lisää maustetta hänen kuvaansa.

Yksi asia, joka ei antanut kenenkään jäädä välinpitämättömäksi, oli pyhän kirjan ja siinä olevan ristin läsnäolo. Ihmiset pitivät sitä liikaa ja eivät jättäneet käyttämättä tilaisuutta arvostella voimakkaasti poptähteä. Mies hänen vierellään on kuubalainen näyttelijä Alberto Guerro, jonka kanssa hän joutui jossain vaiheessa hieman liian intiimiin suhteeseen. He osoittivat todellista intohimoa.

Vaikka tuhannet verkon käyttäjät ilmaisivat tyytymättömyytensä ja pettymyksensä, muut eivät jättäneet käyttämättä tilaisuutta mainita, kuinka täydellisellä vartalolla hän voi vielä 65-vuotiaana ylpeillä. Kuvakuvaus sai aikaan ristiriitaisia reaktioita, ja se levisi välittömästi nettiin.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant