“Hän vanhenee kuin hieno viini!” 60-vuotias Elle Macpherson paljastaa kauneusvinkkinsä ja ikääntymättömyyden salaisuutensa.

Ihmiset kutsuvat häntä Australian ohuimmalla vyötäröllä varustetuksi ja he ovat täysin oikeassa! 😉🤌 Fanit kiirehtivät tarkistamaan Macphersonin iän hänen viimeisimmän ulkoilunsa jälkeen! 🧐🤨 On epäreilua, kuinka upealta 6️⃣0️⃣-vuotias nainen voi näyttää! 🤤❤️‍🔥 Huomio! 💥 Hän jakaa kaikki ajattoman kauneutensa salaisuudet! 🤫 Katso artikkeli ja tee muistiinpanoja! 👇

Elle Macphersonin uusin ulkoilutus on ilmestynyt nettiin. Tuskin kukaan kyseenalaistaa tämän maailmankuulun australialaisen supermallin henkilöllisyyttä, jolla on lempinimi “The Body”. Iästään huolimatta hän lumoaa edelleen miljoonia hoikalla vartalollaan, katoamattomalla charmillaan ja karismallaan.

Hänen esiintymisensä “Raffaello”-suklaamerkin tapahtumassa oli todella merkittävä. Ikääntymätön tähti oli pukeutunut rohkeaan tiukkaan mekkoon, jossa oli läpinäkyviä kangasleikkauksia, jotka antoivat vielä lisää maustetta hänen kuvaansa.

Täydellisenä lisänä hänellä oli hopeinen kytkin, yhteensopivat korut ja tyylikkäät aurinkolasit. Hänen upeat vaaleat hiuksensa oli muotoiltu hennoiksi kiharoiksi. Elle näytti raikkaalta, luonnolliselta ja epäilemättä parhaalta.

“Aloitan päiväni hymyillen viideltä aamulla. Sitten omistan 30 minuuttia meditaatioille ennen täyttä heräämistä. Tämän käytännön avulla voin pitää huolta mielestäni, kehostani ja hengestäni. Sen jälkeen juon lämmintä vettä, jossa on sitruunaa tai limeä. Herätyskahvin sijasta lisään mieluummin kajaanipippuria aamujuomiini”.

Sitten hänellä on smoothie, joka tekee hyvää hänen iholleen. Sen jälkeen supermalli aloittaa ulkotreenit, joihin kuuluu kävelyä, pyöräilyä ja uintia. “Nollausta” varten hän ottaa myös mieluiten kylmän suihkun.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant