Sen sijaan, että eräs nainen olisi heittänyt 1970-luvun kaapin pois, hän näki siinä potentiaalia ja muutti sen moderniksi huonekaluksi.

Muut heittäisivät sen pois, mutta tämä nainen päätti pitää sen, ja tässä on, mitä hän teki! 🤩👏 Yksi luovan mielen omaava nainen muutti vanhan kaapin tunnistamattomaksi ja jätti kaikki sanattomiksi! 🤐😮 Katso ennen-jälkeen-kuvat tästä artikkelista! 👇

Kun oli aika ostaa kaappi vastaremontoituun dachaan, sankarittaremme törmäsi todelliseen “mestariteokseen” lähellä kotiaan. Jotkut kutsuisivat sitä sattumaksi, jotkut kohtaloksi, mutta hän piti sitä merkkinä ja päätti pitää sen.

Joku heitti sen pois, mutta hän onnistui näkemään siinä potentiaalia ja oli pian innokas muuttamaan sen mieltymystensä mukaiseksi. Niin yllättävältä kuin se tuntuukin, kaappi oli peräisin 1970-luvulta. Asia on niin, että tuolloin valmistetut huonekalut olivat paljon vakaampia ja palvelivat paljon enemmän.

Ennen kaikkea hän pesi sen ja hioi kevyesti pinnan hiomapaperilla, erityisesti päät. Pinta oli melko hyvässä kunnossa, joten siinä ei tapahtunut mitään muutoksia. Seuraavaksi piti poistaa pöly ja pyyhkiä pinta alkoholilla.

Hän valitsi telan ja levitti kolme kerrosta. Nainen maalasi kaapin oven valkoiseksi, mikä näytti ihanteelliselta neljän kerroksen jälkeen. Oli aika koristella ovi sabluunalla. Lopputulos ylitti selvästi kaikkien odotukset.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant