“Tulevia supermalleja!” Blake Lively nähdään tyttäriensä kanssa Taylor Swiftin konsertissa Madridissa.

He menivät naimisiin osoitteessa 2️⃣0️⃣1️⃣2️⃣ ja heistä tuli yksi showbisneksen ikonisimmista pareista! 😮😍 Juuri äskettäin he ovat toivottaneet tervetulleeksi NELJÄNNEN tyttärensä, voitko uskoa? 🫣🫢 Vaikka puolisot piilottelevat jatkuvasti tyttöjen kasvoja, paparazzi sai heidät vihdoin kiinni! 📸💥 Katso tästä artikkelista, millaisia kaunottaria heistä on tullut! 👇

Paparazzit ovat onneksi saaneet kuvattua B. Livelyn Taylor Swiftin konsertissa, eikä hän ollut yksin. Legendaarinen näyttelijä toi mukanaan myös kaksi tytärtään ja ihastutti kaikkia heidän hämmästyttävällä yhdennäköisyydellään. Konsertti järjestettiin Madridissa 29. toukokuuta.

Kolmikko näytti uppoutuneen täysin konserttiin ja heillä oli siellä hauskaa. Lively oli pukeutunut rentoon valkoiseen nappipaitaan ja farkkushortseihin täydentäen asuaan tyylikkäillä kultaisilla koruilla. Samalla kun elokuvatähti hymyili kameralle, pieni tyttö vaikutti hieman hämmentyneeltä, mikä ei kuitenkaan estänyt faneja ihastelemasta heidän söpöyttään.

Muistutettakoon, että “Vihreä lyhty”-tähdellä on Livelyn kanssa neljä yhteistä lasta. Vuonna 2012 solmitun avioliiton jälkeen pariskunta on toivottanut tervetulleeksi neljä perillistä: Jamesin, Inesin, Bettyn ja neljännen nimi on vielä paljastamatta. Vaikka ihmiset odottivat neljännen olevan poika, Reynolds näyttää olevan vilpittömän onnellinen toisesta tyttärestä.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant