“Kalju pää, ei kulmakarvat!” Antonio Banderasin tapa muuttua herättää kiistaa

Muistatko vielä 1️⃣9️⃣9️⃣8️⃣ -elokuvan “Zorron naamio” sydäntensyöjän, johon kaikki tytöt olivat silloin ihastuneet? 🤭😏 Espanjalainen macho, joka listattiin kaikkien aikojen halutuimpien miesten joukkoon, esiintyy nyt kalju pää ja lukemattomat rypyt! 😬😱 Sinun on parasta istua alas ennen kuin näet hänen uudet kuvansa tässä artikkelissa! 👇

Kuinka uskomatonta se onkaan, ikoninen tähti, jonka kaikki tunnemme “Zorron naamiosta”, “Sky Kidsistä” ja “Turvallisuudesta”, on jo täyttänyt 63 vuotta. Espanjan aikoinaan halutuin mies ei enää näytä läheskään samalta ja saa katsojat jopa tarkistamaan todellisen henkilöllisyytensä kahteen kertaan.

Tunnetun elokuvatähden näkeminen vuosien elokuvissa esiintymättömyyden jälkeen iski faneihin kuin terävä veitsi. Kukaan ei voinut kuvitellakaan, että hänen kaltaisensa viettelevä mies voisi muuttua näin epämiellyttäväksi hauraaksi ukoksi. Hänen kaljuuntumisensa, “rumat korvat” ja kulmakarvojen puuttuminen eivät jääneet keneltäkään huomaamatta.

“Hän näyttää hämmästyttävän hyvältä ikäisekseen. Mistä te kaikki puhutte?”, “Ikääntyminen on myös sydämenmurtajia varten. Hyväksykää se!”, “Ensirakkauteni ei ole enää samanlainen!”, “Internet riittää tältä päivältä”, “Pettymys ei kuulunut suunnitelmiini”.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant