“Vauva ja Johnny: Kulissien takana!” Jennifer Grey rikkoo hiljaisuuden suhteestaan Patrick Swayzen kanssa

Se oli vuonna 1️⃣9️⃣8️⃣7️⃣, kun “Dirty Dancing” ilmestyi valkokankaillemme Swayzen ja Greyn tähdittämänä! 🎬🤩 Siitä tuli aikakauden klassikko ja se lumosi miljoonat katsojat! 💥👏 Jos olet katsonut sen, muistat varmasti Babyn! 😍 Näyttelijä paljasti vihdoin “totuuden” kulissien takaa, johon useimmat fanit eivät olleet valmiita! 🫣🫢 Jatkoa – katso artikkeli! 👇

Lähes 4 vuosikymmentä on kulunut tämän klassikkoelokuvan julkaisusta, joka oli todella menestys silloin takaisin. On sanomattakin selvää, että sen enempää näyttelijät kuin ohjaajatkaan eivät olleet “valmistautuneet” tällaiseen suosioon ja sen suureen vaikutukseen.

Mielenkiintoista kyllä, alunperin he kuvittelivat, että rooleja esittävät J. Parker tai Sh. Stone ja Val Kilmer. Silti Swayzesta ja Greystä tuli ne onnekkaat, jotka loistavasti ottivat roolit. Hiljattain näyttelijä on tullut avoimeksi todellisista vaikutelmistaan Swayzesta ja heidän ruudun ulkopuolisesta suhteestaan.

“Patrick teki jatkuvasti käytännön piloja itselleni ja muille ihmisille. En kestänyt sitä, vaikka kaikki oli hyvällä huumorilla”.

Myöhemmin nimekäs näyttelijä pyysi vilpittömästi anteeksi tekojaan ja voitti Greyn sydämen. Näyttelijättären mukaan hän oli vahva, sitoutunut ja suojeleva persoona sekä rohkea ja loistava tanssija.

Mainittakoon, että Grey palaa “Dirty Dancing” 2:een, joka ilmestyy todennäköisesti vuonna 2025.

Valitettavasti näyttelijä menehtyi eikä ole enää kanssamme.

“Patrickia ei voi koskaan korvata kukaan. Tulemme aina arvostamaan hänen muistojaan ja työskentelemään luodaksemme niistä jotain tuoretta ja ainutlaatuista”.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant