“Taivaasta pudonnut enkeli!” Näin kävi nigerialaiseen perheeseen syntyneelle ainutlaatuiselle albiinotytölle.

Se oli 2️⃣0️⃣1️⃣0️⃣, kun koko maailma puhui nigerialaisperheeseen syntyneestä todellisesta “Lumikista”! 😲🧐 Albiinotytön tulo järkytti tummaihoisia vanhempia ja kaikki artikkelit käsittelivät vain häntä! 🤫🫣 Vuosia on kulunut ja tyttö on jo kasvanut aikuiseksi, jonka uudet kuvat löydät tästä artikkelista! 👇

Sillä hetkellä, kun Ben ja Angela olivat toivottamassa kauan odotettua tyttöä tervetulleeksi perheeseensä, puolisoilla ei ollut aavistustakaan siitä, että hän syntyisi albinismin kanssa ja hänestä tulisi heidän tummaihoisen perheensä ehdottoman omaleimainen jäsen.

Toisin kuin sisaruksensa, hän syntyi täysin valkoisella iholla, vihreillä silmillä ja vaaleilla kiharoilla, jotka muistuttavat taivaasta pudonnutta enkeliä. Muistutettakoon, että albinismi on geneettinen sairaus, joka vaikuttaa kantajansa ulkonäköön, ei terveyteen.

Tytön kasvaessa hän kohtasi useita vaikeuksia ja haasteita, jotka johtuivat siitä, että yhteiskunta ei hyväksynyt häntä hänen erikoisen ulkonäkönsä vuoksi.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant