“Soita poliisille! On rikos näyttää näin kuumalta!” Bella Hadid kuumentaa sosiaalista mediaa tuoreilla kuvillaan

Miehet kutsuvat häntä kuumimmaksi moderniksi tähdeksi, eikä se ole syyttä! 😏👌 Paparazzi kuvasi Hadidin salaa bikineissä ja tämä on pakko nähdä! 🤤❤️‍🔥 On epäreilua näyttää näin täydelliseltä ilman filttereitä! 🤭 Katso hänen uudet kuvansa tästä artikkelista! 👇

Naimisissa olevat miehet, teidän on parempi olla näkemättä seuraavia kuvia! Hän on yksi halutuimmista, parhaiten palkatuista ja kuumimmista julkkiksista, joka on saavuttanut uskomattomia uranousuja ja valtavaa menestystä suhteellisen nuoresta iästään huolimatta.

Hän on amerikkalainen muotimalli, joka on esiintynyt 26 kertaa kansainvälisissä Voguen kansissa. Hadid on myös näyttelijä ja sosiaalisen median vaikuttaja, jota miljoonat tytöt ympäri maailmaa ihailevat. Nykyään ihmiset kutsuvat häntä maailman kauneimmaksi naiseksi ottaen huomioon hänen “oikeat” piirteensä, jotka aiheuttavat usein kiistoja.

Hiljattain valokuvaajat olivat onnekkaita kuvatessaan häntä pienissä mustissa bikineissä, jotka tuskin peittivät hänen vartalonsa jättäen tilaa mielikuvitukselle. Hänen valintansa osui kaksiosaiseen uimapukuun ja sanoa, että hän näytti kirjaimellisesti upealta, ei ole mitään sanottavaa.

“Ei nainen, vaan jumalatar!”, “En voi irrottaa silmiäni tästä hottiksesta”, “Ainoa kerta, kun todellisuus ja sosiaalinen media näyttävät samaa kuvaa”, “Ei ihme, että miehet ovat hulluna häneen!”, “Se antaa virheettömän kuvan”.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant