“Onnekas mies!” Miltä Blake Lively näyttää 4 synnytyksen jälkeen jättää kaikki sanattomiksi

Hän näyttäytyi bikineissä, ja nyt kaikki kutsuvat hänen miestään “onnekkaaksi mieheksi”! 😏🤌Se pitäisi olla laitonta näyttää näin kuumalta 4️⃣ synnytysten ja 3️⃣6️⃣ ikävuosien jälkeen! 🤭❤️‍🔥 Reynolds avoimesti ja kertoo rehellisiä ajatuksiaan Livelysta vaimonaan! 🧐🤫 Lisää – katso artikkeli! 👇

Yksi showbisneksen esimerkillisimmistä ja kiitettävimmistä pareista on B. Lively ja R. Reynolds. He kohtasivat ensimmäisen kerran Vihreä lyhty -elokuvan kuvauksissa ja alkoivat seurustella vuotta myöhemmin. Nämä kaksi solmivat avioliiton 9. syyskuuta 2012. Puolisot ovat toivottaneet tervetulleeksi neljä tytärtä, ja neljäs on tullut maailmaan vasta äskettäin.

Viime aikoina ikoninen näyttelijä on poseerannut valkoisessa lyhythihaisessa topissa ja ohuissa alushousuissa ikuistamalla postauksen, “summer lovin’.. had me a blast”.

Syyskuun 9. päivä he viettivät kymmenettä avioliittovuottaan, ja vielä näin monen vuoden jälkeenkin he ovat edelleen erottamattomat.

Mies ei jätä käyttämättä tilaisuutta osoittaa koko kiitollisuutensa vaimolleen tämän vankkumattomasta tuesta ja omistautumisesta. Hän ei ole kertaakaan maininnut, että hän ei voisi edes kuvitella olevansa pojan isä, joka tuntee olevansa siunattu, kun hänellä on neljä tyttöä.

“Se on sanottava uudelleen… Sinä olet tämän perheen jokaisen kokemuksen keskipiste. Olen kiitollinen siitä rakkaudesta ja valosta, jota salakuljetat elämäämme joka sekunti. Tunnistan sinut lastemme silmistä”.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant