“Lakkasin katsomasta muita naisia tavattuani hänet!” Tässä on nainen, josta tuli Pierre Richardin suurin rakkaus…

8️⃣9️⃣-vuotias näyttelijä näytti nuorta vaimoaan ja nyt kaikki kutsuvat häntä “onnekkaaksi mieheksi” 😉👌 Kukaan ei uskonut heidän liittoonsa heidän 3️⃣0️⃣ vuoden ikäeronsa vuoksi, mutta he menivät naimisiin ja saivat ihmiset haluamaan sanansa takaisin! 😮👏 Katso tästä artikkelista nainen, joka varasti ranskalaisnäyttelijän sydämen! 👇

On kiistatonta, että hän on yksi huikeimmista, monipuolisimmista ja legendaarisimmista näyttelijöistä, jonka merkittävää panosta ranskalaiseen elokuvaan tuskin voi yliarvioida. Hänen merkittävimpiä roolejaan ovat muun muassa “Rakastunut kokki”, “Alfredin murheet” ja “Karkurit”.

Legendaarinen elokuvatähti lähestyy tänä vuonna jo 90 vuotta ja on muuttunut paljon. Kukaan ei kiellä, etteikö elokuvan jättiläinen näyttäisi yhä paljon ikäistään nuoremmalta, minkä salaisuus piilee hänen kuntoilussaan, johon kuuluu, usko tai älä, sängyssä harjoittelu.

Myös hänen rakkauselämänsä herättää kiinnostusta. Hänellä on ollut elämässään monia intohimoisia jaksoja. Näyttelijä vietti 2 vuosikymmentä ensimmäisen vaimonsa ballerina D. Minatsolli kanssa, jonka kanssa hän sai kaksi poikaa. Sen jälkeen hän aloitti romanssin näyttelijä M. Dubrulen ja sitten malli Aishan kanssa.

Richardin elämä sai käänteen, kun hänellä oli onni tavata malli S. Lacerda. Huolimatta 30 vuoden erosta pariskunta pystyi löytämään onnen yhdessä ja todistamaan, että tosi rakkaus voittaa kaikki taistelut. Tietysti esteitä oli, sillä Richard ei puhunut portugalia ja tyttö ei ollut nähnyt yhtään hänen elokuvaansa.

Nykyään ranskalaisnäyttelijä harrastaa edelleen matkustamista, rakastaa moottoripyöräilyä ja nauttii aterioiden aikana lasin tai kaksi lasillista viiniä.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant