“Kauniimpi kuin Middleton!” Prinssi Williamin väitetty rakastajatar tekee kohua Kaarle III:n kruunajaisissa

“Kate pystyi tuskin sietämään miehensä rakastajatarta!” 💑😡Prinssi Williamin rakastajatar hymyili vaimolleen häpeilemättä🙄Kaikkien huomio kiinnittyi hänen ulkonäköönsä ja käytökseensäօr kruunajaisissa👑🙍‍♀️The tilanne on ikävä, ollaan vakuuttuneita article⬇️

Kun monet seurasivat prinssi Harryn vuorovaikutusta kuninkaallisen perheen jäsenten kanssa kruunajaisissa, jotkut huomasivat heti jotain mielenkiintoisempaa. Toiset kiinnittivät huomiota Kate Middletonin käytökseen. Äskettäin tuli ilmi, että hänen entinen ystävänsä Rose Hanbury osallistuu kruunajaisiin. Viime vuosina monet ovat sanoneet, että hänen ja prinssi Williamin välillä oli rakkaussuhde.

Ensimmäiset huhut ilmestyivät jo vuonna 2019, ja monet toimittajat vahvistivat tämän tiedon. He totesivat, että prinssin ja hänen tyttöystävänsä romanttinen suhde ei ole salaisuus. Kävi niin, että Britannian kuningasperhe jopa nosti kanteen iltapäivälehtijulkaisuja vastaan.

Huomautamme kuitenkin, että Rose Hanbury on Cholmondeleyn 7. markiisin ja lordi Suurkamreerin David Rocksavagen vaimo. Kate ei näytä hyväksyvän Rosen läheisyyttä kuningasperheeseen. Prinssi Williamin pettämisskandaalin aikana Kate teki kaikkensa välttääkseen julkisia tilaisuuksia, joissa Rose ja hänen miehensä olivat läsnä.

“Varmasti kukaan ei tiedä tarkalleen, millainen suhde heillä oli. Mutta on jo selvää, että Rose on Keithin todellinen kilpailija”, sisäpiiriläiset kertoivat. Niinpä internetin käyttäjät odottavat innokkaasti uutisia Walesin prinsessan ja hänen entisen ystävänsä suhteesta.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant