“Miten hän voi pettää vaimoaan tämän kanssa!” Tässä on, kenen kanssa Schwarzenegger oli suhteessa salaa vaimoltaan

Miten tämä epämiellyttävä nainen viehätti häntä? 🤢Schwarzenegger petti vaimoaan ylipainoisen housekeeper⚖️🤦🏻‍♀️And eikä siinä kaikki: Nainen synnytti hänelle pojan ja tuhosi marriage👶🏻💔Vaimo ei voinut antaa miehelleen anteeksi ja he erosivat❌ 👩‍❤️‍👨See miltä hänen rakastajattarensa ja poikansa näyttävät nykyään here⬇️

Maria Shriver, Schwarzeneggerin vaimo kohtasi muutoksia elämässään Arnold Schwarzeneggerin päätettyä vaihtaa sitä taloudenhoitajan kanssa. Tämä päätös vaikutti hänen 35 vuotta kestäneeseen avioliittoonsa.

Kaksi poikaa, Marian ja heidän taloudenhoitajansa Mildredin poika, syntyi vain viiden päivän välein. Maria alkoi epäillä, että jokin oli pielessä, kun hän kuunteli henkilökunnan keskusteluja, joissa Josephia kutsuttiin Arnoldin kopioksi.

Maria kysyi häneltä välittömästi: “Onko poika Arnoldin poika?” Mildred, jota tämä kysymys kosketti, pyysi anteeksi.

Arnoldin kaunis vaimo ei voinut hyväksyä kuuluisan miehensä pettämistä ja päätti ottaa avioeron.

“Se, mitä tein, oli iljettävää. Mutta en halua, että poikani tuntee olonsa huonoksi tai yksinäiseksi tässä maailmassa. Hän on minun poikani ja rakastan häntä”, näyttelijä sanoi.

Schwarzenegger hyväksyi poikansa antamalla taloudellista tukea entiselle rakastajalleen, mikä herättää ihailua ja kunnioitusta.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant