“Nouse tuhkasta” Valaiskaamme yhden nykypäivän suosituimman laulajan elämän puhumattomia osia.

Hän asui talossa, joka oli täynnä hiiriä, ja yksinhuoltajaäiti kasvatti hänet! 🫢😥Hänen unelmansa oli ostaa talo äidilleen, joten hänestä tuli legenda ja hän alkoi tienata miljoonia! 🤩💰 Tiedätkö yhtään, kenestä puhumme?🤔 Löydä lisää leukoja hiveleviä faktoja laulajasta tästä artikkelista! 👇

Tämän päivän artikkeli kertoo eräästä Lontoosta, Kanadasta kotoisin olevasta pojasta, joka vietti varhaisvuotensa enimmäkseen tavallisena poikana Stratfordissa, Ontariossa. Hänen harrastuksiinsa nuorena poikana kuuluivat jääkiekon ja jalkapallon pelaaminen. Hänen varhaisvuosiaan leimasivat epävarmuudet ja kamppailut.

Hänet kasvatti pienituloisessa taloudessa kristitty äitinsä, joka on aina ollut hänen suurin tukijansa ja suunnistaja vaikeina ja haastavina aikoina. Ihmiset huomasivat hänet ensimmäisen kerran kilpailussa, jossa hän esiintyi yhtenä osallistujista.

Vaikka hän oli hyvin kiinnostunut yleisurheilusta ja shakista, hänellä oli myös suuri unelma – tulla laulajaksi ja tavoitella uraa viihdeteollisuudessa. Hänen intohimonsa musiikkia kohtaan ei ole koskaan hiipunut.

“Siitä lähtien kun muistan, olen aina rakastanut musiikkia”.

Hän osallistui musiikkikilpailuun 12-vuotiaana. Se oli hänen äitinsä omistautuminen hänen lahjakkuutensa esittelyyn ja ylpeänä videoiden jakamiseen YouTubessa. Lopulta hän tuli tunnetuksi Justin Bieberinä ympäri maailmaa ja lopetti perheen köyhyyden.

Nyt poika saattoi mennä ravintolaan vilkaisematta ruokalistaa ja pystyi nyt toteuttamaan vaalimansa unelman, joka oli tarjota äidilleen kaiken tarvittavan ja vielä enemmänkin. Vuonna 2009 hän teki debyyttisinglensä My World, joka toi hänelle maailmanlaajuista mainetta ja valtavaa menestystä.

Kolme vuotta debyyttinsä jälkeen hän aloitti jo 157-päiväisen kiertueen useissa maissa. Se oli hänen elämäkertaelokuvansa “Never Say Never”, josta hän ansaitsi 30 miljoonaa dollaria. Vuoden 2012 arvion mukaan hänen nettovarallisuutensa on 80 miljoonaa dollaria. Se oli vuosi, jolloin hänen äitinsä muutti tyylikkääseen kartanoon. Kukaan ei kiellä, että Bieber on todella omistautunut poika.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant