“Miten hänen poikaystävänsä antoi hänen julkaista tämän kuvan?” Rumer Willisin tuore päivitys herätti reaktioita

Willisin ja Mooren tytär näyttäytyi imettämässä vauvaansa ja räjäytti verkon! 🤱📷Hollywoodin ex-puolisoiden perijätär jakoi intiimin kuvan ja kaikki sulkivat silmänsä hämmennyksestä! 🫣🫢 Varaudu näkemään skandaalimainen tilannekuva tässä artikkelissa! 👇

Viime aikoina yksi B. Willisin ja D. Mooren kolmesta perijättärestä on iskenyt verkkoon intiimillä kuvalla, jossa hän näyttäytyy alasti imettäessään lastaan. Pian hänen tuoreen päivityksensä jälkeen useimmat verkon käyttäjät eivät löytäneet sanoja ilmaistakseen tyytymättömyyttään.

Tämä oli jotain, mitä kukaan ei ollut valmis näkemään, mikä johti ristiriitaisiin reaktioihin. Kuvasta tuli yksi sosiaalisessa mediassa puhutuimmista ja skandaalimaisimmista. Hän piteli hellästi tytärtään Louettaa sylissään.

Rumer ilmaisi syvän ja ehdottoman rakkautensa perijättäriä kohtaan eikä tietenkään ollut valmis tällaiseen palautteeseen. Jotkut kyseenalaistivat, antaako hänen poikaystävänsä edes julkaista tuon intiimin hetken. Hän kuitenkin väitti, että hän on kehopositiivisuuden kannalla eikä näe tällaisten kuvien julkaisemisessa mitään pahaa.

Mainittakoon, että pienen söpöläisen tulo toi pelkkää iloa ja onnea etenkin Willisille, joka kärsii nyt parantumattomasta sairaudesta ja jolla on enää vähän aikaa jäljellä.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant