”Heidän pitäisi olla vanhainkodissa!” Näin Kurt Russell vastaa vihaajien trollaaviin kommentteihin Goldie Hawnin esiintymisestä

Ihmiset kehottivat Hawnia lopettamaan vihdoin bikinien käytön, kunnes hänen aviomiehensä riensi puolustamaan häntä!🙌 Se oli 1️⃣9️⃣8️⃣3️⃣, jossa he aloittivat romanssin ja ovat olleet erottamattomat siitä lähtien! 😍👏 Vanha rakkaus ei ruostu!💯 Katso näyttelijän reaktio vaimoonsa kohdistuneeseen kritiikkiin tästä artikkelista!👇

Usko tai älä, tämä maailmankuulu, menestynyt ja erinomainen näyttelijä on jo 78-vuotias, kun taas hänen puolisonsa on 73-vuotias. Heidän uskomaton rakkaustarinansa alkoi jo vuonna 1983 ystävänpäivänä. Vaikka he eivät ole menneet naimisiin ja tuskin menevätkään, heillä ei ole suunnitelmia erota ja heillä on katkeamaton side.

Kuuluisa pariskunta nähdään usein yhdessä lomamatkoilla, eivätkä uteliaat paparazzit jätä koskaan kuvaamatta heitä. Tällä kertaa ikonisen näyttelijättären ulkonäkö bikineissä kiinnitti yleisön huomion. Kuvat keräsivät ristiriitaisia reaktioita, ja jotkut alkoivat jopa arvostella naista ankarasti hänen huomattavan ikääntyneestä ulkonäöstään.

Päinvastoin, Russell on nopeasti asettunut vaimonsa puolelle. Hän on edelleen päätä pahkaa rakastunut naiseen ja pitää tätä ikääntymättömänä kaunottarena. Mies kunnioittaa vaimonsa päätöstä olla menemättä naimisiin, mikä selittyy sillä, että vaimo haluaa olla itsenäinen ja saada valita.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant