“Asui kodittomien turvakodissa ja seurusteli Belluccin kanssa!” Rosalind Celentano paljastaa totuuden ja vahvistaa huhut

Lopulta hän rikkoo hiljaisuuden ja sanoo jotain, mitä me kaikki pelkäsimme kuulla! 🫣😨 “Heidän ei olisi koskaan pitänyt saada lapsia!” 💬 Näiden kahden italialaisen filmitähden tytär paljastaa leukojaan hivelevän totuuden ja aiheuttaa kohun! 😬🤯 Lisää – katso artikkeli! 👇

Huomionarvoista on, että A. Celentano ja C. Mori ovat olleet onnellisesti naimisissa jo 60 vuotta, voitko uskoa? Vaikka miljoonat tytöt hullaantuivat häneen aikoinaan, Claudia oli se, joka pystyi voittamaan sen ajan halutuimman miehen sydämen.

Tänään hän on jo 86-vuotias ja Mori 80-vuotias. Celentano ei koskaan jätä käyttämättä tilaisuutta ilmaista vilpittömiä tunteitaan häntä kohtaan. Avioliittonsa aikana kaunis pariskunta sai kolme lasta. Heidän vanhempi tyttärensä on menestynyt tv-juontaja.

Heidän poikansa seuraa legendaaristen vanhempiensa jalanjälkiä. Nuorin lapsi on usein kiivaan keskustelun aihe. Rosalind on puhunut pahaa vanhemmistaan ei kertaakaan väittäen, että he ovat itsekeskeisiä ihmisiä ja väittäen, ettei heidän olisi koskaan pitänyt hankkia lapsia.

Muistutuksena mainittakoon, että hän lähti kotoa ja lähti pois heti täytettyään 18 vuotta. Jossain vaiheessa tyttö löysi itsensä jopa kodittomien turvakodista hyväksymättä mitään apua kuuluisilta vanhemmiltaan. Lisäksi hän on hiljattain iskenyt verkkoon myöntämällä, että hänellä on romanssi Belluccin kanssa.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant