“Painan 90 kiloa, mutta saan kenet tahansa miehen!” Ashley Grahamin uudet skandaalikuvat tekevät otsikoita

Fanit eivät voineet olla ihailematta hänen bikinivartaloaan KUN hän kääntyi takaisin! 😱😬 Mieti kahdesti ennen kuin kutsut julkkiksia “täydellisiksi”! 😉 Pluskokoinen malli unohti painonsa ja pukeutui pikkuruiseen uimapukuun! 🤤❤️‍🔥 Parempi olisi, jos hän ei olisi! 🙄 Katso sosiaalisen median ja todellisuuden ero tästä artikkelista! 👇

Luultavasti kaikki teistä tuntevat hänen nimensä. Hän on suosittu amerikkalainen plus-kokoinen malli ja menestynyt tv-juontaja. Hän on myös vartaloaktivisti ja bestseller-kirjailija, joka aloitti uransa muodin parissa jo vuonna 2000 17-vuotiaana.

Graham on yksi kehopositiivisuuden vaikutusvaltaisimmista hahmoista, joka rohkaisee ihmisiä ympäri maapalloa hyväksymään kehonsa ja kehittämään itserakkautta. Ihmisten kritiikistä ja tuomitsemisesta huolimatta hän on olemassa, jotta hän voi esitellä vartaloaan ja näyttää, ettei mitään täydellistä ole olemassa.

Viime aikoina hän on näyttäytynyt bikineissä ollessaan lomalla eikä jättänyt ketään välinpitämättömäksi. Tähti antoi etusijan kaksiosaisille bikineille, jotka korostivat hänen kurvejaan ja jättivät vähän tilaa mielikuvitukselle. Sanomattakin on sanomattakin selvää, että kaikki katseet olivat hänessä.

Hänen selluliittinsa, rasvapoimunsa ja oranssinkuorinen ihonsa olivat kuitenkin suuri pettymys hänen uskollisille faneilleen, jotka kehottivat häntä tarkkailemaan itsehoitorutiinejaan ja hygieniaansa. Hänen outing johti erilaisiin mielipiteisiin ja meni viraaliksi verkkoon.

“Miehet rakastavat lihaa, eivät luita!”, “Itseluottamus on avain!”, “Näin julkkikset huijaavat fanejaan…”, “Internet riittää tältä päivältä”, “Antakaa minun olla näkemättä tätä”.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant