”Taasko Benniferin ero?” Valotetaanpa Affleckin ja Lopezin ”monimutkaista” suhdetta.

Affleck nähdään lähdettyään Lopezin kanssa yhteisestä kodista ja vahvistaa sen, mitä me kaikki pelkäsimme! 🤐😞Katastrofi heidän perheensä ympärillä on saanut uuden käänteen!😱🤫 Mitä on tekeillä ja ovatko avioerohuhut totta? 🤔🤨Katso artikkelista lisää! 👇

Lähteet väittävät, että pariskunnalla on perheskandaaleja ja he ovat avioeron partaalla. Heidän perheensä ympärillä tapahtuva katastrofi on ottanut uuden käänteen ja nykyinen tilanne jättää paljon toivomisen varaa. Heidän suhteensa on ollut kiivaan keskustelun kohteena jo pitkään.

Kaikki alkoi siitä, kun mies jätti 60 miljoonan dollarin arvoisen Beverly Hillls -talon, jonka hän jakoi julkkiksen kanssa. Kaiken lisäksi Lopez on nähty julkisuudessa ilman miestä useita kertoja, mikä näyttää vahvistavan sen, mitä me kaikki pelkäsimme.

Jotkut väittävät, että ”Batman”-tähti tajuaa, mitä hän menetti ja yrittää tuoda kaiken takaisin, kun yksinäisyys iskee häneen. Puolisot ovat tällä hetkellä rauhoittavat prioriteettejaan, mutta yrittävät pitää kaiken yksityisenä antamatta lisätietoja.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant