“Hoikka kaveri on jo toipunut”: miltä Tom Cruisen ja Nicole Kidmanin poika näyttää ja mitä hän tekee

Hän oli ennen sulava, hoikka ja hyväkuntoinen kaveri.🧐

Kuuluisa kaunis pariskunta Nicole Kidman ja Tom Cruise menivät naimisiin vuonna 1990. Heitä pidettiin hyvin romanttisena pariskuntana, mutta kävi niin, että vuonna 2001 he erosivat.

Heillä on kaksi adoptiolasta: tyttö on nyt 28-vuotias ja poika 26-vuotias. Toisin kuin kuuluisat vanhempansa, he eivät elä julkista elämää, eikä heillä ole käytännössä lainkaan kuvia internetissä.

Äskettäin Conor julkaisi kuvan Instagram-sivullaan. Sitä ennen hän ei halunnut julkaista mitään, hänen tilaajansa olivat hyvin yllättyneitä siitä, miten hän oli muuttunut. Hän oli ennen hoikka ja hyväkuntoinen kaveri.

Nyt Conorilla on paksu parta, hän on lihonut liikaa ja näyttää jopa vanhemmalta kuin isänsä. Hänen adoptiovanhempansa erosivat, kun hän oli 6-vuotias. Sekä isällä että äidillä on yhtäläiset oikeudet olla yhteydessä lapsiin, mutta Nicole lähti Australiaan. Poika ja tytär jäivät Tomin kanssa Kaliforniaan.

Conor on nyt suhteessa Nicolen kanssa, mutta lapset ovat hyvin läheisiä isänsä kanssa. Voimme nähdä hänet useissa elokuvissa eri rooleissa. Sitten hän tajusi, että näyttelijänura ei ollut hänen tiensä.

Sitten hän päätti työskennellä DJ:nä, mutta vuonna 2016 hän lopetti tämän uran.

Vuonna 2019 Conor meni naimisiin italialaisen tytön kanssa, he asuvat Yhdysvaltain Floridan osavaltiossa.

Mies omistautui perhe-elämälle, mutta emme tiedä, kenen kanssa hän työskentelee tällä hetkellä. Jos katsot hänen sosiaalisia verkostojaan, hän rakastaa kalastusta hyvin paljon.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant