”Sydämenmurtajatkin vanhenevat!” Näin vuodet ovat muuttaneet 1970-luvun halutuinta näyttelijää Nick Noltea

Silloin 1️⃣9️⃣7️⃣0️⃣s naiset kutsuivat häntä elokuvan kuumimmaksi mieheksi, mutta pidättäkää henkeänne ennen kuin näette hänet nyt! 😬😵‍💫 Monet muistavat hänet elokuvista ”Warrior” ja ”Affliction”! 🎬🤩Tähti, johon kaikki ihastuivat, on jo muuttunut 8️⃣2️⃣ jonka tuoreimmat kuvat näet tästä artikkelista! 👇

Kukaan ei kiellä, etteikö N. Nolte kuulunut halutuimpiin näyttelijöihin, jotka toivat mukanaan uuden aikakauden elokuvaan. Hänen tunnetuimpiin elokuviinsa kuuluvat ”Soturi”, ”Vuorovesien prinssi” ja ”Tulen alla”. Hänen loistavien näyttelijäntaitojensa ja uskomattoman lahjakkuutensa lisäksi myös karisma ja maskuliinisuus muokkasivat hänestä yhden vaikutusvaltaisimmista näyttelijöistä.

Noltesta on tullut yksi suurimmista elokuvan jättiläisistä, joka saavutti yleistä mainetta ja suurta suosiota . Noina vuosina hän voitti miljoonien tyttöjen naisten sydämet, joita kutsuttiin ”seksisymboliksi”. Nick voitti ansaitusti Golden Globen parhaasta draamaelokuvanäyttelijästä vuonna 1991.

Harva tietää, että hän oli lahjakas jalkapalloilija jo varhain ja häntä kutsuttiin jopa ”laihaksi, kömpelöksi pojaksi, jolla oli hiusleikkaus”. Hänellä oli myös lukihäiriö ja hän kamppaili tullakseen hyväksytyksi.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant