”Ennen kaljuuntumista!” Kaikki eivät tiedä, miltä Will Smithin vaimo näytti ennen hiustenlähtöä

Vuonna 1️⃣9️⃣9️⃣7️⃣ Smith ja Pinkett menivät naimisiin, mikä merkitsi heidän ”ikuisuuttaan”!💘💘🫠 Tuohon aikaan hänellä ei ollut vertaistaan Hollywoodissa ja hän jopa varasti yhden alan tärkeimmistä poikamiehistä sydämen! ❤️‍🔥🤤 Kuitenkin vain harva muistaa hänet vielä hiuksineen! 🤫🧐🧐Näe Jadan arkistokuvat ennen hiustenlähtöä tästä artikkelista! 👇

Will Smith on ollut uskollinen vaimolleen Jada Pinkettille jo 26 vuotta. Heidän pitkäaikainen suhteensa ja omistautuminen toisilleen ovat tehneet heistä yhden kestävimmistä ja esimerkillisimmistä pareista. Vuonna 1997 alkoi heidän avioliittonsa, joka kestää tähän päivään asti.

Monet teistä muistavat varmasti hetken, jolloin hän löi juontajaa, joka vitsaili hänen vaimonsa epätyypillisestä ulkonäöstä. Tämä aiheutti kohun, josta tuli kiivaiden keskustelujen aihe. Tämäkään ei ole onnistunut vaikuttamaan Smithin maineeseen.

Me kaikki näemme Jadan ilman hiuksia, mutta harva meistä tietää, mikä sairaus hänellä on. Joillekin saattaa tulla yllätyksenä, ettei hän ole aina ollut kalju. Hänellä on diagnosoitu hiustenlähtöä aiheuttava alopecia. Aluksi hänen oli vaikea hyväksyä uutta ulkonäköään ja esiintyä ilman peruukkia.

Hänen miehensä jatkuva huolenpito ja vankkumaton tuki antoivat hänelle kuitenkin lisää itseluottamusta, eikä hän enää häpeä epätavallista ulkonäköään. Ne, jotka ihmettelivät, mitä tällainen sydämenmurtaja löysi hänestä, haluavat nyt sanansa takaisin tajutessaan, millainen kaunotar hän oikeasti on.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant