Kutsu häntä ”heiksi”, älä ”häneksi”! Miltä Lopezin ja Anthonyn tytär näyttää, tekee otsikoita

Hän ei pysty nostamaan silmiään hämmennyksestä, kun hänen tyttärensä esittelee tupeerauksen ja poikamaisen tyylinsä! 🫣😬 Se oli 2️⃣0️⃣0️⃣8️⃣, kun tähti toivotti tervetulleeksi perijättären silloisen aviomiehensä kanssa! 😮😍 Monet odottivat näkevänsä tytön mallin töissä, kun taas hän valitsi toisen tien! 😧🤐 Ole valmis katsomaan hänen uusimmat kuvansa tässä artikkelissa! 👇

Vuonna 2008 julkkis toivotti tervetulleeksi kaksoset – Maxin ja Emmen. Hänen faninsa olivat enemmän kuin varmoja siitä, että perijätär perisi äidin geenit ollen viehättävä ja kaunis kuten hän. Jotain meni kuitenkin pieleen! Teini ei näytä lainkaan Hollywood-kaunottarelta.

Kaikkien suureksi yllätykseksi hän esiintyy rohkealla pörröleikkauksella ja pukeutuu usein poikamaisiin vaatteisiin, jotka eivät osoita mitään naisellisuutta ja viehättävyyttä. Joskus ihmiset huomaavat selvästi Lopezin pettyneet katseet olettaen, että hän ei ollut lainkaan valmis tällaiseen odottamattomaan käänteeseen.

”Odota vähän, niin näet hänen hehkunsa”, ”Mikä meidän sukupolvessamme on vikana? Hän näyttää seuraavan Jolien tyttären polkua!”, ‘Kadehdi hiljaa!’. Hänellä on onni olla yhden maailman viehättävimmän naisen tytär”, ‘Kuka sinä olet tuomitsemaan häntä?’.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant