“Hiljaisuus on murrettu!” Akkamies tulee avoimeksi ja paljastaa syyn avioeroonsa Lisa Bonetista

Hän oli vain 8️⃣ kun hän näki tytön ensimmäisen kerran televisiossa ja lupasi itselleen löytää ja naida hänet myöhemmin! 😉🤭 Se oli jo vuonna 2️⃣0️⃣0️⃣5️⃣, kun he tapasivat ensimmäisen kerran ja menivät salaa naimisiin vuonna 2️⃣0️⃣1️⃣7️⃣! Heidän avioliittonsa kesti kuitenkin vain 2️⃣0️⃣2️⃣2️⃣ asti! 💔😭He ilmoittivat erostaan ja jättivät fanit sanattomiksi! 🤐🤯 Hän kertoi syyn heidän erolleen, jonka yksityiskohdat voit lukea tästä artikkelista! 👇

Akkamies Jason Momoan ja hänen vaimonsa uskomaton rakkaustarina ei ole koskaan lakannut herättämästä huomiota. Harva tietää, että näyttelijä oli vielä lapsi, kun hän näki Lisan ensimmäistä kertaa televisiossa ja rakastui häneen ensi silmäyksellä. Hän pysyi uskollisena valinnalleen ja heidän tiensä risteytyivät vuonna 2005, mikä johti välittömään kemiaan.

Erinomainen näyttelijä näki hänet ensimmäisen kerran, kun hän esitti Deniseä “The Cosby Show’ssa”. Pian heidän ensimmäisen tosielämän kohtaamisensa jälkeen he aloittivat romanssin, joka merkitsi heidän “ikuisuuttaan”. He saivat tyttären vuonna 2007 ja pojan vuotta myöhemmin. Vuonna 2017 he solmivat liiton.

Kaikkien suureksi yllätykseksi heidän avioliittonsa kesti vain neljä vuotta ja he ilmoittivat eroavansa vuonna 2022. Heidän eronsa iski faneihin kuin terävä veitsi ja jotkut lakkasivat jopa uskomasta tosirakkauteen. Monet ovat ihmetelleet, mikä oli heidän eronsa syy.

Tällä hetkellä Momoa aloittaa nyt yksinkertaisen elämän pakettiautossa. Hän kertoo usein yksityiskohtia siitä, kuinka kekseliäs hänen uusi kotinsa on ja kuinka onnellinen hän on nyt. Luotettavat lähteet väittävät, että heidän eronsa syynä olivat sovittamattomat erimielisyydet.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Jason Momoa (@prideofgypsies)

“Olemme kaikki tunteneet näiden mullistavien aikojen puristuksen ja muutokset. Vallankumous on kehittymässä, eikä meidän perheemme ole poikkeus… tuntee ja kasvaa tapahtuvista seismisistä muutoksista “.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant